Jag är hemma nu

Så nu är jag hemma från cupen det gick sådär men jag är ändå väldigt nöjd! :) Hoppas ni får en bra dag så hörs vi senare! (Knowis)

Kommit hem från skolan

Hej!
Nu har jag kommit hem från skolan och vet ni DET ÄR FREDAG!!!!! Det gillas mycket. Va har ni för fredags planer? Själv ska jag åka upp till Stockholm för att träffa min mormor och morfar och spela lite cup! :D Hoppas ni får en helt underbar fredag och inte behöver sitta i en bil i tre timmar! <3
Ha det så bra! (Knowis)

Ska snart till träning!

Ja som ni såg på rubriken ska jag iväg och träna snart så jag blir iväg ett litet tag. Men jag bloggar säkert mera sen när jag kommer hem troligtvis men det kanske är något kul på TVn i kväll så vi får väl se senare! Ja det var bara det jag ville informera om.
Ha det så bra (Knowis)

Jag♥ Rita!

Hehe Eftersom det var ett tag sen så tänkte jag vissa några täckningar som jag har gjort för inte alls länge sen! så här kommer dom! :)
Och
Så vad tycks?  :)
Ha det så bra (Knowis)

Bapelsin!

Tjenare på er <3
Sitter just nu och käkar en bapelsin (apelsin). Namnam!!!! Jag har precis slutat i skolan med skratt och tårar, både tummen upp och ner! <3 Men jag hoppas att ni har haft en helt underbar skol/jobbdag :)
Nu ska jag återgå till att titta på TV och äta apelsin och sen får ni ett inlägg till snart efter att jag har ätit klart!


Ha det så bra (Knowis)

Tommy Hilfiger

Hej igen!
Jag tittade lite i min garderob och titta vilka märken jag hitta!
Det är XL för den är köpt på barn avdelningen

Sen hittade jag ganska många andra som ni kanske får bilder på sen. ;)
Ha det så bra (Knowis)

Nu är jag nog igång igen!

Hejhej! <3
Just nu har jag i tankarna att börja blogga igen men man vet ju aldrig med mig... Nejmen det ska nog gå bra! Japp det var bara det jag ville säga/höra av mig.
Ha det så bra (Knowis)

RSS 2.0