TJOHEJ!

hejsan vad kommer ni göra under lovet????
har inte uppdaterat idag för jag har inte orkat men det blir väl ganska bra uppdaterande under lovet!!!! (SKÖNT)
ja men det var bara det för jag orkar inte göra något långt inlägg. Puss och Kram (Knowis)

Blogg fria dagar... Nästan

förlåt jag glömde att skriva förut att jag tänkte ha lite blogg fria dagar. Men det var iallafall igår och i föregår så att nu är jag tillbaka igen :D. Idag ska mamma och jag iväg och shoppa så ni får se idag eller i morgon vad jag köpte! I morgon ska vi också ha någon Halloween grej och man ska vara olika Halloween grejer och jag har ingen  aning om vad jag ska vara därför har jag en fråga till er:
VAD SKA JAG VARA????????
Skulle vara tacksam över svar och i så fall skynda med kommentarerna eftersom det är I MORGON!!!!!! Puss och Kram (Knowis)

dagens outfit <3

Väst: H&M
Tröja: Gina tricot
Jeans: Cheap monday
Mamma jag och syrran kommer gå på stan sen och kanske köpa ett par nya jeans! Puss och Kram (Knowis)

Godmorgon

Godmorgon på er.
Idag känns det som om jag är på bra humör men vi får se hur länge det håller sig kvar ;). Vad ska ni hitta på idag? Själv ska jag titta på när syrran spelar match både kul och tråkigt :S. Men jag kommer nog hem vid 6 eller något sånt. Och glöm inte att ni kan vara med i dagens blogg tävling, se inlägget under. ja och tävlingen avslutas när jag kommer hem. ja det var bara cet ha det så bra Puss och Kram (Knowis)

Tävling!

Det kan ju vara svårt att se vad det står på den gula texten. Men det står såhär: Skriv en kommentar som "Jag är med".
Jag önskar er alla lycka till. Vinnaren lottas ut i morgon men jag vet inte riktigt om vinnaren kommer ut på morgonen eller på kvällen. Men Puss och Kram (Knowis)

Hejhej!

Har inte kunnat blogga idag för jag hade lite pressat schema! Såhär ser det ut:
1. Hanbolls-Math
2. Lunch med mamma
3. Tagit modellbilder
Ja och så såg min dag ut och nu ligger jag och tittar på någon film och uppdaterar! ;)
Innan dagen är slut så tänkte jag ordna en liten tävling :) men vi får se om jag hinner och orkar ;) Ja men det var det jag ville så Puss och Kram (Knowis)

Godnatt?

Ja jag sitter tittar på Cirkus Möller faktiskt riktigt kul! Ja men det blir nog inget mer inlägg idag så Godnatt vi hörs nog i morgon... Sitter och längtar tills Sean Banan kommer ;) Puss och kram (Knowis)

MTV

Jag tittar typ på något kontigt MTV program men det är ändå ganska kul ;). Ja det var bara det Puss och kram (Knowis)

Dagens outfit <3

Kofta: H&M
T-shirt: Apple (det är inte Apple Mac)
Jeans:  (Det gamla vanliga) Cheap monday
Puss och kram (Knowis)

FOX

hejsan bloggen!
Tihi idag slutade vi tidigare, och då gick jag och några kompisar till GodisLand och köpte godis! Gott en av mina kompisar har en blogg som ni gärna kan kolla in! www.fashionandnails.blogg.se heter den. Ja och dom andra vet jag inte :S Hehe! ;)
ja i nästa inlägg blir det dagens outfit och det inlägget blir snart... Ska bara ta en bra blid :S :) ja men så länge så får ni se en av mina många goda godisar!
Haha! :D Puss och kram (Knowis)

Nom nom!

Hehe min vaniljbulle super god! <3 Jag tror inte att det blir något mer inlägg i kväll så god natt vi hörs i morgon! (Knowis)

11:10!!!!!! :D :D :D :D

Hejsan bloggen!
idag slutade vi kl 11:10 jätte skönt. Så jag gick i skolan i typ två timmar! Så jag sitter hemma och myser i min säng och tittar på Tyra Banks Show. Ja det det var det jag ville skriva så Puss och kram (Knowis)
oj jag glömde skriva:
Förlåt att jag inte har KUNNAT uppdaterat men det är för internet har varit helt knäppt.

Skola :) :(

Hej bloggen har ni sovit gott? Det har jag! ;)
ja nu är det skola som gäller då tråkigt men samtidigt ganska kul? För mig är nog den bästa lektionen franska! Vilken lektion tycket ni är roligast? ja det var väl det jag ville säga förutom att det kanske inte blir så mycket bloggning idag för jag har träning och sen måste jag göra alla mina läxor :( inte kul! Men, men det kanske blir något litet inlägg?! Men ja nu måste jag borsta tänderna så dom blir vita och fina XD. Puss och kram (Knowis)

Blub blub! <3

Hejsan bloggen!
sitter och tittar på andras bloggar. Vissa bloggar har tummen upp andra bloggar har... Ja, nej jag skoja bara!!! Haha inga av dom bloggarna jag läser är dåliga! Men det allra bästa och största tummen upp är för PANNKAKOR!!!!! Ja jag åt precis det super gott!!! Ja sen tänkte jag visa dagens outfit:

Jacka: Gina tricot
Linne: H&M
Tights: Lindex
Det var det jag ville så Puss och kram ha det så bra (Knowis)

Sorry! <3

Sorry att jag inte har bloggat på ett tag men ibland så tappar jag lusten och då blir det inget inlägg men nu är jag redo att börja igen! <3
Hehe jag var bara tvungen för det är en av mina favorit mys tröjor! :D Ja det var bara det så Puss och kram (Knowis)

Träna :)

nu ska jag iväg och träna sen kommer jag hem igen och då blir det säkert ett till inlägg. Puss och kram (Knowis)

Dagens outfit och fläta! <3 :)

Kofta: H&M tror jag :S <3
Linne: Vila
Canada byxor: Night mare outlet (Köpta i Norrtälje) <3
Blev en vanlig sidofläta idag för jag orkade inte göra något med håret ;). Ja så blev det också en liten fredags mys outfit! :) Puss och kram (Knowis)

Vet inte! :S

Hej jag har ingen aning om vad jag ska skriva men det blir ett inlägg i alla fall ;).
Heheh jag var bara tvungen att lägga ut en bild för jag har gjort jätte många inlägg på den senaste tiden där jag inte har haft några bilder alls! Jätte tråkigt. Men det var allt för mig just nu tror jag ska gå och lägga mig snart för jag börjar känna mig lite små risig. Inte så bra, syrran har blivit sjuk så jag tror nog att jag KANSKE har blivit lite smittad av henne :S men det finns ju jätte många bakterier såhär års! Ja men Puss och godnatt (Knowis)

Dagens outfit och fläta! <3 :)

T-shirt: New York
Jeans: Cheap monday
Det var dagens outfit!
Här är en bild på sidan av min fläta! Hehe ;)
Och här är uppifrån. Heh jag hade lite tråkigt i morse så jag gjorde en inbakad luggfläta! :D
Puss och kram (Knowis)

Mat! x)

heheh jag ska snart äta mat blir typ ris och någonting annat ;D
Ska bli gott är jätte hungrig BLÄ vill ha MAT!!!! Äh okej jag har ingen aning om vad jag skriver för jag är värsta flum med mig själv :S!!! Jag vet jag är lite knäpp men det vet alla som känner mig XD!! Ja det var det jag ville har typ ingen bild nu men blir säkert en om jag gör något mer inlägg idag ;) Puss och kram (Knowis)

Hemma!.. Och Dagens outfit! :)

Randig tröja: GinaTricot
Linne: Vila
Jeans-Tighst: H&M
Det var det jag ville berätta Puss och kram (Knowis)

Marabou-NonStop

Nom nom nom GOD! Det blir som om man har två godisar i ett Super god jag rekommenderar den verkligen. Gillar man NonStop och vanlig Marabou så gillar man den här! ;). Ja det var bara det jag ville nu ska jag njuta av den mums! Puss och kram (Knowis)

super duper trött!

jag är jätte trött nu så jag tror jag bara ska ta och mysa ner mig i min stora varma säng och kanske läsa någon bok eller något sånt :). Skönt så Puss och godnatt (Knowis)

F.R.I.E.N.D.S

Alltså F.R.I.E.N.D.S måste vara det bästa programmet ever! (enligt mig) Men jag tycker att dom kan göra nya avsnitt... ja det var väl ett väldigt kort inlägg men det var bara det jag ville skriva så Puss och kram (Knowis)

Heidi Klum-Victoria secret

Heidi Klum är så himla bra model så jag tänkte vissa er några bilder på henne! Om ni undrar så är det Victoria Secret
Jag tror ärligt att dom som jobbar på Victoria Secret gillar att ge henne vingar! ;)
Om det är någon som undrar så går Victoria Secret varje nyårs afton Kl: 00.00 :D för er som vill se, det är ju trots allt inte så lång tid kvar! Det är lite läskigt om ni tänker på det. Det känns som om det var en månad sen man kunde gå i shorts och det var varmt och skönt för det var sommar då :( och snart kan det ärligt talat börja snöa!!!! Lite läskigt egentligen, tiden går för fort kan inte någon sakta ner den :O! Det var det jag ville skriva Puss och kram (Knowis)

Hallu! XD

Hej förlåt att jag inte har uppdaterat men jag ska verkligen bättre mig! Här har ni dagens outfit!
Kofta:Typ H&M Eller något? :S
Linne: Vila
Jeans: Cheap monday som vanligt! x)
det var allt tror jag blir nog kanske fler inlägg idag?! Men Jag lovar att när min dator är lagad eller jag har fått en ny så kommer det bli mera inlägg. Puss och kram (Knowis)

Förlåt! Förlåt!

förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har inte haft tid för jag har åkt bil i typ 4 timmar! Men nu är jag framme och har precis tittat på Idol. Vet inte vad jag ska skriva mer? Kan inte ni vara snälla och ge mig några förslg för jag är helt uttorkad! Puss och godnatt (Knowis)

Träning!

har typ precis kommit hem från träningen... Det gick sådär men jag gillar inte så mycket torsdags träningarna för då har vi fys! Blä blä men det var bara det jag ville säga tror jag... Men jag kanske skriver ett till senare i kväll men jag vet inte!? Puss och kram (Knowis)

Kl.12:00! :D

Hej idag slutade jag kl.12:00 skönt!! Förlåt att jag inte uppdaterade tidigare men jag ville bara vara ett tag. Ja jag har ingen bild nu och jag har inget att skriva, jag blir irriterad nu!! BLÄ... Mm... Mm...  Blir väl något mer inlägg ikväll eller så och då ska jag försöka fixa en eller några bilder!.. Ni kan få en gammal bild nu bara för att?
Fotograf: Jag
Så bara en tråkig bild men den är fin! Jag tog den i våras!
Puss och kram (Knowis)
VIKTIGT! OM NI VILL ANVÄNDA BILDEN SÅ MÅSTE NI FRÅGA MIG FÖRST!

Godmorgon!

nu ska jag snart gå till skolan tänkte bara slänga in ett litet inlägg jag kan också vissa dagens outfit!
Tröja: GAP
Väst: H&M Divided
Jeans: Cheap monday
Ja det var allt Puss och kram (Knowis)

Ska äta :)

snart ska jag äta pizza gott! :P Jag har ingen aning om vad jag ska skriva jobbigt. Men jag hoppas att jag kommer på något till i morgon men ni kan gärna ge förslag! Jag längtar till på fredag för då är det Idol kul, kul!! Puss och kram (Knowis) <3 :)

Varit på stan! :D

Hej förlåt att jag inte har uppdaterat men jag har varit på stan med min kompis för vi slutade kl. 11:00 Hihi as kul!.. Och då passade jag på att köpa en present till mamma som fyllde år igår. Grattis mamma! <3... Jag och min komps gick på SubWay MUMS!!!!!!!! Ja det var det jag ville för nu så Puss och kram (Knowis)

Har ingen aning!? :O

På något sätt längtar jag till i morgon men jag har ingen aning om varför! :O
Nu på kvällen har jag, min syster och min mamma fikat på glass och choklad sås. Nam nam!!!!! XD Ja jag har spelat handboll också vi besegrade det andra laget! MOAHAHA! Haha ja det var bara det jag ville skriva Puss och god natt (Knowis)

Top Model! :) <3

sitter och tittar på Top model nya säsongen! Äntligen jag har väntat på det typ fem hundra år känns det som XD jag men nu ska jag fortsätta att titta, HAHAHa dom är ju helt galna ni måste bara titta!!!!! <3 Puss och kram (Knowis)

Dagens outfit! <3

här är dagens outfit! :)
Det ser ut som om jag hade amputerat en arm men jag LOVAR det har jag INTE!
T-shirten: Paris
Linne: H&M
Jeans: Cheap monday
Sitter och tittar på något Design program! :) Ganska bra faktiskt. Ja?... Puss och kram (Knowis)

Handboll!

Som jag skrev igår så var jag och spelade handboll idag, vi vann! :D Super kul fast man var väldigt nervös!!! Hoppas ni har haft en bra morgon och ha en fortsatt bra dag så hörs vi nog sen!
Puss och kram (Knowis)

Godnatt! <3 ;)

hej nu tänkte jag gå och lägga mig jag vet att klockan är jätte lite men jag är jätte trött ;)... ska upp tidigt i morgon också för jag har match! :D Jätte kul tycker jag!!!! <3 ja men godnatt och sov gott vi hörs i morgon! <3
Puss och kram (Knowis)

Skor! :D

Hej idag var jag och mamma på stan för att köpa skor! ME LÖV SKOR <3!!!!!!!!!! XD
ja det var dom första skorna. Köpta på BERGQUIST SKOR märket heter ELLA OF SWEDEN och det är riktigt skin, kostade 699.
Här är framme från och från sidan!
Och här är bakifrån! Dom kostade bara 99 kronor!!. Och det är skin!!!! :O
Ja men det var bara det jag ville meddela till er så ha en fortsatt trevlig dag så hörs vi till kvällen hoppas jag! :) <3
Puss och kram (Knowis)

Tjenare! :)

Tjenare bloggen XD jag har varit och tränat det var jätte kul som vanligt! :) Nu ska jag äta mini pizza nam nam! Sen ska vi äta lite glass, grädde och persika till efterrätt! (GOTT!) Men just nu sitter jag och tittar på idol jag måste bara säga att GEIR är min absoluta favorit!!!!!!!!!!!!! :D ja men det var det tyck att jag är konstig att jag gillar hans röst men, men ja det var det Puss och kram (Knowis!) <3

Jag är inte död!

jag är inte död jag! Haha jag har bara inte orkat blogga men nu är jag igång igen! Haha men ja det var bara det jag ville! Och jag tänkte KANSKE göra en liten överraskning till er... Men den är hemlig så jag skriver OM jag gör den! Thihi!
Ja Puss och kram (Knowis)

RSS 2.0