Före efter!

jag har hållit på att städa i hallen nu så jag har inte kunnat blogga. Men nu är jag klar så här blir lite före efter bilder! ;)
FÖRE!
EFTER!

visst blev det skillnad! Ja det är det jag har hunnit typ... Och ätit lite, jag har varit jätte hungrig hela dagen idag jätte jobbigt! Ja det var det jag ville för nu Puss och kram (Knowis)

Är med kompis!

Jag är med en kompis just nu ganska kul men vi tittar mest på TV ;P vi vet typ inte vad vi ska göra ;). Men snart är det ju Top model på TV3 så alla vet men nu är det Tyra Banks Show! Ja det var typ det jag ville skriva men det kommer en Dagens outfit när hon har åkt hem.
Ja så Puss och kram (Knowis)

Armband :)

hejhej! Jag har fått mitt armband av min syster nu! så här ser det ut
Så såg det ut dålig kvalitet men men det är i alla fall två bilder! <3 det var bara det jag ville så Puss och kram (Knowis) <3 :)

Har tråkigt!

Hej jag har tråkigt! Men vad ska man göra? Jo det var meningen att jag skulle lägga ut lite bilder från igår men jag har tappat bort sladden till min mobil satt jag kan inte! :(
ja det var det jag ville senare idag eller på kvällen ska mamma, jag och min syster fika! MUMS! <3 det var det jag ville så puss och kram (Knowis)

Mormor och morfar!

sitter hemma hos mormor och morfar och har i9nget att göra! Men snart ska vi äta det ska bli gott! Men jag vet inte riktigt vad. Sen har jag en fråga till er Vad har n ätit idag? Eller vad ska ni äta? Ni behöver ju självklart inte svara på frågan men det vore ju kul om ni gjorde det! Ja jag berättar nog mer imorgon om hur min dagt var här för jag orkar inte nu. Sen ska ni ju få bilderna imorgon som jag tog idag hoppas att ni blir nöjda med bilderna!
PS. Glöm inte att svara på frågan om du vill!

God morgon!

God morgon allihopa! Idag ska jag åka till min mormor och morfar, det ska bli ganska kul. Jag tar med mig min kamera så blir det kanske några bilder att lägga ut! ja men det var bara det jag ville skriva så Puss och kram (Knowis) <3

Hello!

Hej idag ska jag vara med min kompis som jag skrev igår. Så det blir nog inte så mycket blogg idag för det här är enda gången på jätte länge som vi kommer kunna träffas. Så det blir nog bara att vara med henne men man vet ju inte vi kan ju bli uttråkade och då kan jag visa henne min blogg och då kanske det bir något litet inlägg? Men jag tänkte bara säga hej då nu för jag ska också åka snart! Ja just det jag kanske ska säga godmorgon så nu gör jag det Godmorgon! Ja Puss och kram (Knowis)

Dagens outfit och packat klart!

Ja här kommer dagens outfit!
Ja det var dagens outfit!
Jacka: Night mare outlet
Linne: Såklart H&M
Jeans: Som vanligt Cheap Monday
Ja sen har jag packat till helgen när mamma och jag ska åka till min pappa det ska bli kul! Och då som jag skrev i mitt förra inlägg så ska jag vara med min kompis på Lördagen. Här kommer en bild på min packning! ;)
Ja det ligger en Åhléns påse där i om ni undrar och det är en äkta Guess väska och här är en liten närmare titt om ni inte tror mig!
Ja där var beviset! Men jag känner att jag skryter ganska mycket nu så förlåt! Ja det var det jag ville så Puss och kram (Knowis)

Tjenare!

Tjenare bloggen jag hann inte blogga igår för mamma och jag kom hem så sent för vi åt på stan det var kul! Och ja mamma var på bra humör så det blev inte bara en mössa! Här kommer bilder på vad jag köpte men nu måste jag skynda mig!
Mössa från STADIUM... Tror jag! ;)
Hårsnoddar och hårspenen från BikBok!
Hårsnoddar och hårspenen från H&M!
Nagellack från BikBok!
Ja det var det jag har köpt just det jag köpte en present till min kompis, det är en grej hon och jag har lite komplicerat men vi brukar köpa lite presenter till varandra även fast vi inte fyller år! Och jag köpte ett armband till henne. Hoppas hon tycker om det men det tror jag nog!.. Jag köpte det  på Glitter om ni undrade! Ja men det var det jag ville så Puss och kram (Knowis) <3

KÖPA!! <3

Hihi! Snart ska jag och mamma iväg och köpa en ny väska!.. Kanske blir något mer ;). Men jag blir ju klart inte JÄTTE ledsen om det inte blir något mera! Men ja det var det jag ville berätta och sen så sitter jag och SMS:ar med min söta syster som är i Spanien och hon har köpt ett armband till mig, min snälla söta stora syster <3! Och sen satt jag och kollade på Americas Next Top Model men det är slut så nu är det Bones. För er som undrar så är det på 3:an NU! Ja så det får bli Dagens outfit nu då eftersom jag inte har något mer att skriva!
Ja det var dagens outfit så det blir det vanliga:
Kofta: Zara
Armband: H&M
Jeans: Cheap Monday
Linne: H&M
Ja Puss och kram (Knowis)

Smycken

Som ni såg är det kanske dags att börja använda mina smycken som jag har men tro inte att det bara är dom här jag har för jag har massa mer! Som ni ser är det ju också samma smycken på bilderna men jag tycker att båda bilderna blev bra satt båda fick åka ut på bloggen! <3 ja det var det jag ville så Puss och karm (Knowis)

Kex choklad!

Nam nam! här är några bilder på min kex choklad!
Mmmmmm!
Men nu är den slut! BLÄ! vill inte att den ska ta slut den var så god!!! <3 ;)
Puss och kram (Knowis) <3

Dagens outfit! <3


Det var dagens outfit! <3
Under gömmer jag ett vitt linne: H&M
Tröja: RÜTZOU
Sjal: Hemma gjord (Mamma)
Tights: Zara
Ja det var det jag ville för den här gången! Puss och kram (Knowis)

Play day!

idag har vi haft något som heter '' Play day'' Det var inte så kul för vi van inte en enda sak VI SÖG! eller jo en sak van vi det var att man skulle hitta bokstäver och göra ett ord av det sen odet var Homework värsta tråkigt ord! För er som undrar går play day ut på att man ska leka en massa lekar äta lunch och sen går man hem, men det som var mest kul var att vi fick sluta kl: 13:00 istället för 15:30! Det var kul för vi slutade ganska mycket tidigare nu som jag skrev! Ja det var det jag ville det kommer ett inlägg snart med dagens outfit! Ja Puss och kram (Knowis)

Äpple!

Hej jag har lite brotom men jag tänkte slänga in en bild på mitt äpple bara så här kommer det!
Värsta perfekta äpplet ju! Haha ja Puss och kram (Knowis)

Dagens outfit!

Det var dagens outfit, eftersom jag är frisk nu så kunnde jag gå till skolan och då blev det självklart dagens outfit! <3
Oversize tröja: Hemma gjord stickad (Mamma)
Jeans: Cheap Monday
under tröjan så gömmer jag ett vitt linne: H&M
ja det var det jag ville nu men jag tror nog att det blir ett senare inlägg! ja Puss och kram (Knowis)

Ingen DOKTOR!

JAAAAA! Jag mår bättre idag därför behöver jag ingen Doktor. Skönt då behöver jag inte åka ditt och ha det tråkigt och bara vänta hela tiden! Inte kul! Ja det var det jag ville för nu Puss och kram (Knowis) <3

Valet.

Har ingen aning om vem det blir men jag hoppas på att det blir ************. Valet är ju hemligt så jag kan inte säga vad det står men jag lovar att det verkligen står ett parti där men kan ni gissa vad det står?! ja nu ska jag fortsätta att titta på Valet! Jo just det om min temperatur har gått upp nu ska jag åka till doktorn :(! Sov gott Puss och kram (Knowis) <3

Några konstiga natur bilder!

Här är dom inte så snygga men ändå inte så fruktansvärt fula heller! Det var allt för nu kommer ett till inlägg lite senare där det är mina favorit plagg i min garderob eftersom jag glömde det förut! Puss och kram (Knowis)

Ligger och mumsar!

Nu ligger jag här och mumsar på mjölk, Oreo kaka och Ballerina kakor! Mums mums!
Mina två mumsiga bilder!!! nu ska jag äta dom GAH!
Haha ja puss och kram (Knowis)

Blogg tips!

Hej jag tänkte lägga ut lite "hur du kan få en bra blogg" ja så då börjar jag da!
Först är det bra att välja vad du vill skriva om kanske vill du skriva om mode eller om dina vänner, själv har jag valt m att skriva om min vardag och vad som händer i mitt liv.
En bra design är bra för det är det många drar sig till. (Egen design = bra blogg)
Till dina inlägg är det också bra att ha bilder! Behöver inte vara särskit bra bilder men bilder är ändå bra att ha! Och var noga med att rubriken passar ihop med texten annars kan man bli förvirrad det vet jag att jag har blivit några gånger.
Våga vara dig själv när du skriver och låtsas inte vara någon annan! Det kommer du att tappa läsare på.
Det var alla mina blogg tips söt om er Puss och kram (Knowis)

Gör läxa igen! :)

Hej gör läxa igen inte kul! Men sånt måste ju också göras ibland. ja så här ser dagens läxa ut!
ja det var dagens lilla läxa! Om det är någon som undrar så får vi inte läxor på helgerna utan det är bara för jag är och har varit sjuk som jag har det! Men ligger man efter och har några läxor som man inte är klar med så måste man ju själv klart göra dom på helgerna! ja det var allt för nu Puss och kram (Knowis)

Sovit gott?.. Det gör i alla fall den här filuren!

Har ni sovit gott det gör i alla fall den här söta hunden som jag stolt kan säga är min (familjens)!
Haha söt va? Men nu var min mamma dum tycker jag hon gick och väckte Vera (hunden heter Vera) och tog ner henne från sängen! Dumma lilla mamma. Neee mamma är inte dum men ibland kan jag tycka att jag borde få som jag vill! :) ja det var mitt morgon inlägg ni får nog flera inlägg under dagen! Idag kommer också min pappa hit det ska bli kul att få träffa honom igen! Min syrra åker till Spanien i morgon inte så kul för mig som vill åka med! ja så Puss och kram (Knowis) <3

Armband och The City!

Hej Tittar på The City och ..Min feber har gått upp.. Ja min feber har gått upp inte kul! så om den temperaturen är 37.2 på måndag ska jag och min snälla mamma åka till en doktor :(! Vill inte åka till doktor för:
1. Det är läskigt! :(
2. Jag är rädd om jag är allvarligt sjuk! :(
ja det var därför jag inte vill till doktor ni kan tycka att jag är töntig men det bryr jag mig inte om!! Ja sen tog jag ett kort på ett armband som jag har haft JÄTTE LÄNGE och det börjar bli inne med stora armband med stora saker på satt jag ska nog börja använda det nu!
Ja så såg det ut. Tycker att Rosen är jätte fint och den går att öppna titta bara här:
Så ser det ut om man öppnar den, man kan även sätta en bild i den eller två! :) det var det jag ville sen kom mamma hem med OREO kakor och Ballerina Kladdkaka och vanilj till mig. jätte snällt <3 :)
ja det var det jag ville så Puss och kram (Knowis)

Gör en läxa!

hej jag jag håller på med en läxa nu kul men ändå inte för det är svenska och jag älskar svenska speciellt när man ska skriva en berättelse och det vad vi ska göra! Men mindre kul att jag har fler läxor som ska göras!ja det var allt för nu ja sen ligger jag och myser med min lilla sötnos hund! här kommer några bilder!
Läxan!
Och här är Vera (hon heter Vera) <3
PS. senare idag så får ni mina favoplagg i min garderob!... Om jag orkar och kommer ihåg <3
Puss och kram (Knowis)

Har inget att skriva!

Hejsan jag har drabbats av det ofattbara jag har inget att skriva om! BLÄÄ men det kan ju vara för jag precis har vaknat upp och är helt trött i skallen. eller så har jag inget att skriva om! Hmmm, ja det var det jag ville skriva till er så Puss och kram (Knowis) <3

Garderob!

hej igen tänkte bara vissa min snygga garderob! så här kommer några bilder på hur den ser ut
det här är mina sjalar, koftor, dom där hängande sakerna osv.
det här är mina toppar och tröjor osv.
och det här är mina byxor och jeans!
ja det var min garderob jag har faktiskt mer kläder än vad som syns på bilderna för jag orkar inte ta kort på allt!!!

Har ni sovit gott?

Hej har ni sovit gott? Det har inte jag! Vaknade upp typ varje timme bara för att hosta. Inte skönt men jag mår ändå mycket bättre nu, har inte lika mycket feber nu som jag har haft. Det tycker jag är ganska positivt! Ja det kommer ett till inlägg efter det här för jag vill inte skriva i samma. Ja så Puss och kram så länge (Knowis)

Syrran packar till Spanien!

syrran packar till Spanien vill också åka till dit!!! Men så blir det inte BUHU. Ja vet inte vad jag ska skriva nu kanske blir ett kvälls inlägg men det beror helt på hur jag mår och hur länge syrran vill ha internet. Ja Puss och kram (Knowis)
PS. Ja vill bara säga tack till alla söta kommentarer så TACK!!!!! <33

God morgon <3

God morgon alla! har  egentligen inte så mycket att säga. jag mår mycket bättre idag men tror ändå inte att det blir någon skola i morgon! Tror inte det blir någon bild just nu men kanske senare i dag om jag kommer ihåg det... Ni vet ju hur jag är (GLÖMSK) ja det var väl det jag ville nu så Puss och kram (Knowis)

har ätit!

hej har har ätit precis! ligger i sängen och myser med datorn i knät! Tycker det är ganska mysigt faktiskt! <3
Hr burat till mig!!! kanske inte världens bästa bild men det är dagens bild! Elr kanske kvällens. ja jag ligger också och tittar på andras bloggar och tycker att jerixons, sagablomberg, emsv, vanessaolssons och linnealejon ska uppdatera!!! <3 hihihi det var allt jag ville tror jag! kanske blir något mer inlägg ikväll men bara kanske!!!
PS. Om ni undrar om namnen så är det bloggar och har blogg.se efter namnet titta gärna på dom men VARNING FÖR OTROLIGT BRA BLOGGAR!!!!
Puss och kram (Knowis) <3

Kommentera mera!

jag har redan ganska många besökare så jag tycker ni kan kommentera mera för så svårt är det inte att knappa in några knappar och om ni börjar kommentera mera så kommer jag uppdatera mer LOVAR! Ja det är ju ganska tidigt på morgonen så vet inte riktigt vad jag ska göra, jag har ingen bild att lägga ut än kanske blir någon under dagen om jag mår bättre.ja jag har feber inte så mycket att göra åt! igår hade jag 39.5 inte kul! nu har jag 38.5 det blir bättre och bättre... Får jag hoppas! <3 !Ja Puss och kram (Knowis)

själv klart skulle det bli såhär!

man spelade handboll trodde man var frisk men tydligen var man inte det så nu sitter man här och är sjuk igen! (jätte kul ... Host) vad ska man göra nu da jo man kan lägga ut dagens vill ha
väska ginatricot 299 kr
Cardigan BikBok 249 kr
ja det var vad jag ville kan tänka mig att det blir mer inlägg idag! Puss och kram (Knowis) <3

sitter här och har väldigt många läxor! <3

Jaha då har man kommit till världens bästa skola... Man får as mycket läxor det är helt sjukt! för vem orkar med såhär mycket läxor? (INTE JAG) det var allt jag ville för nu jo just det jag ska spela handboll idag men jag ska försöka blogga när jag kommer hem! Puss och kram (Knowis)

Ny kategori! <3

japp då har gjort en ny kategori som heter dagens inköp <3 tyckte det var lite kul. Japp det var bara det jag ville så Puss och kram (Knowis)

Hej! <3

Förlåt men jag har varit sjuk ju så jag har inte kunnat blogga så mycket men nu är jag frisk! jag och mamma var och handlade idag så då köpte jag det här
om ni undrar är det TRESemme minipack och en hårspray! japp det var allt <3 Puss och kram (Knowis)

God morgon!

Hej idag känner jag mig mycket bättre febern är borta jag har 37,6 det är bra! Jag hostar hela tiden inte kul. Men jag hoppas fortfarande att febern den ska bli mindre annars kan jag inte spela imorn! Men jag ska idag åka och titta på när dom spelar ikväll tror inte att det blir någon uppdatering då... Om jag inte tar med mig datorn ;P, vi får se <3. Puss och kram (Knowis) <3

Jag har tråkigt!

hej jag har tråkigt vet inte vad jag ska göra... Kan inte göra så mycket heller eftersom jag har feber 38,2 har jag inte kul,  speciellt inte heller när man egentligen skulle spela en handbolls cup! Så jag ska inte spela imorn (lördag) heller men vi får se om jag ska spela på söndag det beror på om jag inte har någon feber imorn!
Har några frågor till er:
* Vad brukar ni göra när ni är sjuka?
* Har du något speciellt tips om att bli frisk när ni är sjuka?

har tråk!!!

har tråk medan jag äter soppa. inte kul att vara sjuk!!! är ni sjuka???Har ni tips om att bli frisk när ni är sjuka??

Jaha då har man feber!

ja ni såg ju rubriken jag har feber USCH!!!!!!!!! Inte kul jag har ont i halsen så jag ligger och tittar på tv och tycker synd om mig själv!
Tröja/Tunika: H&M
Jeans: Cheap monday
det var det kanske skriver mer sen vet inte! Puss och kram (Knowis) <3

Dagens outfit! <3

klaga inte på den bilden för jag ser jätte tjock ut på bilden!
Kofta: H&M
Linne: Vila
Jeans: Cheap monday
det var allt för nu och om jag inte hinner skriva mer ikväll så Puss och godnatt (Knowis) <33

Förlåt!

hej förlåt för att jag inte skrev igår men jag orkade inte och sen hade jag träning! Men nu har jag jätte ont i halsen! :( så jag äter halstableter inte kul plus att halstbleterna är inte ens goda x) men det var allt jag ville sen KANSKE det blir ett till inlägg på bloggen men jag lovar inte! <3 Puss och kram (Knowis)

Dagens vill ha! <3

hä kommer dagens vill ha!
väska från Ginatricot 299 Kr
tub sjal från Ginatricot 199 Kr
jacka från Ginatricot 599 Kr
Hummel väska från Stadium 599 Kr
det var det nu tror jag att det inte blir något mer inlägg för idag! så Puss och godnatt (Knowis)

Första skoldagen!

skoldagen var jätte bra i den nya skolan! <3 och sen åkte mamma och jag för att köpa skolsaker det här har vi köpt
ja det var det sen vill jag bara säga tack till alla super gulliga kommentarer! <3
Puss och kram för nu ska jag göra Franska läxa! (Knowis)

Dagen outfit! <3

här kommer dagens outfit!
För er som följer min blogg vet ju redan vilka märken det är men jag kan skriva i alla fall
T-shirt: Monki
Linne: H&M
Jeans: Cheap monday
det var det och sen ikväll blir det dagens vill ha! Puss och kram (Knowis)

sitter och tittar på Bones och har lite pirr i magen!

ja som jag sa jag sitter och tittar på Bones fast nu är det reklam! Och så har jag lite pirr i magen för jag börjar i min nya skola imorn så önska mig lycka till! Jag har målat naglar och jag har använt dom här nagelacken:
typ världen dåligaste grafik på bilden!!! men det är dom här nagelacken:
*Rosa garfiti nagelack
*Guld depend nagelack
Älskar den här T-shirten!!!!!!!!!! var bara tvungen att lägga ut en bild på den! <3
Puss och kram (Knowis) <3
om jag inte hinner skriva något mer så God natt sov gott... Tror inte jag hinner skriva något morgon inlägg men man vet aldrig! <3

Dagens vill ha! <3

här kommer lite dagen vill ha
skjorta från Ginatrikot 199 kr
Tröja från Ginatrikot 199 kr
Cardigan från Ginatrikot 349 kr
så det var dagens vill ha! det har väl inte hänt så mycket idag för mig jag var och tittade på när syrran spelade handboll det är väl det som har hänt och snart ska jag välja kläder till imorn ni kanske får se vad det blir för outfit innan imorn!!! <3 Puss och kram (Knowis)

Dagen outfit! <3

där var dagens outfit inte så  komplicerad!
Tunika: H&M
Linne: H&M
Jeans: Cheap monday
Armband: Mexiko
jag i nästa inlägg får ni dagens vill ha och vad jag har gjort under dagen! Puss och kram så länge (Knowis)

Stökigt!

God morgon alla morgon trötta blogg läsare! ja jag har precis gått upp så det är inte så mycket jag kan skriva om! men så här ser mitt rum ut just nu!
ja ni ser ju hur stökigt det är för jag har inte fått upp några möbler än
så jag tror dom kommer nästa helg! <3 Puss och kram (Knowis)

God natt!

god natt det blir ingen bild nu för jag orkar inte lägga ut något! så det får bli imorn <3 Puss och kram (Knowis)

dagen outfit och mys outfit!

den här bilden är den jag hade på dagen
Tröja: H&M
Linne:?
Jeans: cheap monday
nu kom jag hem och ville mysa till det lite och ändrade outfit!
den här tröjan med glassen på är också dagens inköp! <3
T-shirt: Monki
Linne:H&M
Legins: Zara
nu sitter jag hemma och bra kollar lite på datorn ska snart äta pizza och titta på någon film elr något, en riktig lördag kväll helt enkelt!!! <3 vet inte om jag skriver mer ikväll men om jag inte gör det så sov gott Puss och kram (Knowis)

Dagens vill ha!

det här linnet från Ginatricot 249 kr
ett till linne från Ginatricot 199 kr
den här koftan från Ginatricot för bara 249 kr!
dom här as snygga jeansen för 499 kr
så det var allt för mig just nu ni får en bild på dagens outfit senare idag! <3 Puss och kram (Knowis)

Cykel

jaha då har man stylat cykeln då så här ser den ut:
klaga inte på eldflammorna jag ska ta bort dom sen! men iaf så har jag inte något mer och säga i det här inlägget det kommer dagens vill ha snart så Puss och kram så länge (Knowis)

God morgon!

god morgon senare idag får ni dagens vill ha och en sötis!

men nu får ni får en tråkig bild bara för att det ska bli en bild!!! men
jag bara älskar dom här skorna så himla snygga och jätte sköna! <3
Hoppas ni får en jätte fin dag Puss och kram (Knowis)

saknar er!

hej sitter och gråter än! Det var meningen att ni skulle få dagens vill ha nu men det blir inte så för jag är inne på syrrans dator nu för vi orkar inte ladda ner det på min dator nu så det blir imorn! <3
Puss och kram sov gott (Knowis)

GRÅT GRÅT...Snyft...Snyft!

sitter hemma och gråter jag slutade ju i skolan idag som jag kanske har skrivi i ett tidigare inlägg och vi grinade väldigt mycket mina kompisar och jag!!! <3 jag kommer sakna dom för det kommer inte kännas som en skola utan dom!!!! <3 älskar er så otroligt mycket så ni fattar bara inte!!!!!!!!!!!!! <3


Aja nu ska jag åka bil till Eskilstuna och när jag kommer fram får ni dagens vill ha! <3  Puss och kram (Knowis)

Förresten

förresten glömde skriva att jag har engelska lektion nu! <3
Puss och kram (Knowis)

dagens sötis... <3

hej jag har tyå inte gjort dagens sötis på väldigt många dagar så här kommer en dagens sötis
jätte söt! <3

Back to school!

hello ja ni såg rubriken jag är i skiolan och det är sista dagen för mig i den här skolan! :( igår fick vi våra Mac datorer :D hä får ni en bild på hur den ser ut sen kommer det många mera bilder på mina freinds!
Så himla snygg! nästan lika snygg som mina blogg läsare! <3 och här nu får ni se bilderna på mina friends!! <3
här är Josse du kommer in på hennes blogg här www.jerixons.blogg.se
Saga med sin dator du går in på hennes blogg här  www.sagablomberg.blogg.se
Vanessa du går in på hennes blogg här www.vanessaolssons.blogg.se
Data nördar or WHAT! Saga och Vanessa
haha Vanessa var inte bered så himla snygg! <3
där var vi på väg till cafeterian och nu sitter jag i cafeterian!! <3
och här är en rolig bild på Josse! <3
det var alla bilder och allt skrivande för nu Puss och kram (Knowis) <3

Hej!!!

idag skulle vi ha fått våra datorer men det blev inte så satt vi ska få dom imorn kl 12 jag längtar!! idag har jag också pakat lite av mina saker som jag ska ha med mig till flytten det är ganska roligt att flytta men jätte tråkigt att lämna alla!!!! :( ja jag har typ ingen bild idag tror jag men kanske blir en liten iallafall! tar jätte lång tid för datorn att ladda up bilden satt det blir ingen bild idag! <3 Puss och kram (Knowis)


RSS 2.0