Tjena!

tjena jag har glömt att skriva att vi skulle till issjö i måndags men det gjorde vi iallafall det var assa kul men en sak var inte så kl och det var att Josse åkte hem för hon blev sjuk! :( så gick vi på typ någon spökvandring den var       ganska läskig! sen somna vi inte förns vid typ halv två! ja det blir typ inga bilder nu :( orkar inte lägga ut! <3 Sen imorn så får vi kanske våra MAC datorer det är fan jätte bra! <3 ja det var allt för ikväll puss och kram (Knowis)

j aja ni kunde få en bild bara för det är jätte tråkigt med en blogg utan bilder!!! <3

Bild

här är en bild som jag tycker är ganska fin! Men nu måste jag gå och göra mig i ordning <3 jag ville bara vissa den för er<3! Puss och kram (knowis) <3

uppdateringen

förlåt att jag inte har uppdaterat på länge men jag har inte haft tid! just nu är jag hemma hos mamma och tittar lite på tv och bara slappar <3 kommer en bild senare idag men inte just nu! Puss och kram (Knowis)

Förlåt!!!!

hej jag är jätte ledsen för jag hittar inte sladden så man kan ladda över bilder till datorn så jag ka inte vissa er min bilder som jag tog igår :( men det här blir ett kort inlägg för jag är ganska trött Puss och kram (Knowis)

En snabb bild!


var bara tvungen att visa er den här. jag tog den i våras så det är en ganska gammal bild men den är ändå lika fin för det!... det här är nog det sista inlägget för idag på grund av det jag skrev i mitt andra inlägg puss och kram (Knowis) <3

Hejsan bloggen!

jag var ute lite på internet i dag och hittade den här söta sälen var bara tvungen att lägga ut den! ja jag ska åka hem till pappa idag... (jag har varit hemma hos mamma!) ja det kanske inte blir något kvälls inlägg idag efter som det tar två timmar att åka till pappa. men jag kanske är dålig på att uppdatera den här veckan så bli inte sura om jag inte skriver, men jag LOVAR att jag ska försöka!!!! ja min dag har väl varit bra vi var och handlade idag och gick en promenad men bilderna kommer upp imorn för jag orkar inte nu. så var vi och kollade på fiskar och så köpte jag ett par örhängen jätte snygga funkar till allt bilder på dom får i också imorn! ja puss och kram bloggen <3! (Knowis)

Good morning!

god morgon har ni sovit bra, jag har iaf det! ja har typ inte så mycket mer att skriva? jag kommer typ skriva mera under dagen! men här kommer en liten morgon bild
SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖT <3
så himla cool bild asså!!!!
var bra tvungen att visa er den här typ jätte gullig!!!!!! <3

Snabbt kvälls inlägg

sitter och kollar på sagan om ringen just nu men ska snart gå och lägga mig är väldigt trött <3! juste syrran har fixat blogg designen nu super snygg!!! jaja här kommer två snabb foton <3 sov sött mina söta läsare <3!!!
Fin bild! hahaha <3
skriver imorn om jag hinner <3

Hej har ny blogg!

hej jag har gjort en ny blogg som heter Knowis för min förra blogg var värsta ka tastrofen!!!! vet inte vad jag ska skriva mer? skolan har ju börjat typ super tråkigt... jag ska göra en design snart vet typ inte riktigt hur man gör än men jag ska försöka <3 ska försöka skriva tre inlägg per dag om jag hinner!!!!! <3 hejdå puss o kram (Knowis)

RSS 2.0