:)

Hej! Jag har inte haft någon stor blogg lust på sistone men nu är jag sugen igen!!!!!! Japp ni har inte missat så mycket spännande i mitt liv det lovar jag! Men jag ska snart dra till skolan så får vi se hur den här dagen blir. Hoppas att ni alla får en bra dag så hörs vi när jag kommer hem. Puss och Kram (Knowis)

Syrran ska gå på bio men lilla jag...

den här filmen ska syrran se med sina kompisar men jag får inte följa med :(..... Fast det är ju inte så konstigt!

men jag ska stanna hemma själv och se på någon annan film och mysa med mig själv medan jag väntar på att mamsen ska komma hem.  När syrran kommer hem kan jag skriva om hur den var! <33 :D

 

Är det någon som har sett denna film? Är den bra?

 

Puss och kram (Knowis)


THE GOOD CHRISTMAS

Haha tittar lite i tidningar och ser vad jag vill ha i julklapp men jag har inte hittat så mycket som jag vill ha..... Eller kanske lite mer än vad jag behöver xd. Jag är ledsen för den dåliga uppdateringen men det fick bli så denna vecka. Jag har lite brotom om att skriva det här inlägget för jag måste till skolan snart men jag vill uppdatera först innan jag går! :D ja jag skulle gärna villa veta vad NI önskar er i julklapp! Men ja Puss och Kram (Knowis)

hejhej?

har ingen aning om vad jag ska skriva men jag ville bara uppdatera eftersom jag inte har gjort det idag :S hehe... Men jag vet inte vad jag ska skriva just nu eller vad jag ska lägga ut för bild men det går nog...?!
Nam nam... En gammal bild på min kew-choklad!
Puss Och Kram (Knowis)

..

Hej! <3
haha jag kom inte på någon bra rubrik så det fick bli två punkter! men ja jag jag ska inte göra så mycket idag förutom att jag har match så det blir nog inte sådär jätte bra uppdatering?! man ja dt var bara det jag ville skriva så Puss Och Kram (Knowis)

Har kommit hem nu

hej på er <3
jag har kommit hem från skolan nu så jag tänkte vissa er vad jag har köpte igår:
En nagelpensel
Glitter
Glitter stenar

Puss Och Kram (Knowis)

Vinnaren är..........

www.jaoq.blogg.se
Grattis till dig och ha en bra vecka!
Puss och kram (Knowis)

Drar ner till stan snart

ska snart dra ner till stan för att spendera lite pengar (Y) (jag lovar att ni kommer få se vad jag har köpt)  hehe... Ja som nog alla vet är det ju fars dag idag så vi får se vad vi kommer göra. Kanske äter på en restaurang, inte vet jag! hörs senare Puss Och Kram (Knowis)

Bilder

Lite bilder jag tog nyss. hade tråkigt... Förlåt för jag inte har uppdaterat tidigare men jag har inte haft tid men det var bara det Puss och Kram (Knowis)

Tävling!

Reglerna är enkla:
* skriv ''jag är med'' eller något sånt :D
* Du får bara kommentera EN gång!!
Japp det var det LYCKA TILL!!!!!!
Tävlingen avslutas på söndag!

Träning och glass! :)

jag ska iväg och träna snart förlåt för att jag inte uppdaterade tidigare men nu kommer ett inlägg i alla fall. När jag kom hem från skolan så tog jag lite choklad glass men chokladsås NAM NAM... Ni kanske fattar att jag gillar chokad xd!
Haha nam nam!!!
Puss och Kram (Knowis)

Sjuk, trött, SOVA

är ju sjuk så jag ska snart gå och lägga mig så kanske jag blir av med basilen jag har i kroppen. Vi får ses om det blir att jag är hemma i morgon också men det beror helt på min feber. Men Puss och Godnatt vi hörs imorn (Knowis)

Danio! NAM NAM

Sitter och äter min lunch vilket består av en yoghurt och müesli (stavning... Tror det är rätt?). Ja eftersom jag är sjuk så orkar jag inte äta så mycket så det fick bli en Danio.
Här kommer lite bilder på den:
på den här bilden är den oöppnad
men här är den öppnad. Hehe den ser lite slaskig ut!
Du kan hitta Danio där du brukar hitta vanlig yoghurt.
Puss och Kram (Knowis)

Sjuklingen sitter här! :(

Hej bloggen hur mår ni?
själv mår jag sådär. Jag är hemma från skolan för jag mår inge vidare. Men nog pratat om det!
Jag var ute med hunden för inte så lång stund sen och det var typ 25cm snö, så fint!!! :D
ja så såg det ut. Puss och Kram (Knowis)

Vad gör man om man har tråkigt? Jo man.......

TRÄNAR!!!!
Haha jag hade bara lust xd. Men ärligt jag ska snart iväg och träna så det kanske blir ett till inlägg idag... Eller inte men jag tänkte bara säga det så att ni är vet det. Men jag har egentligen inget att skriva, jag tänkte bara uppdatera lite men aa Puss och Kram (Knowis)

Mina hår saker

Hej på er!
Har lite tråkigt just nu så jag tänkte vissa er mina hår saker :D.
1.REF: 244 CURL POWER, 2. L'ORÉAL PARIS HÅRSPRAY, 3. REF: 532 LEAVE IN TREATMENT.
alltså jag rekommenderar alla dom här för dom är super bra!!
ja det var det så Puss och Kram (Knowis)

Godmorgon alla snygga läsare!

Godmorgon alla snygga läsare!
Jag ska snart gå till skolan men jag tänkte bara göra ett litet inlägg. Och en sak som jag tänkte skriva till er är att alla era söta små kommentarer värmer verkligen!
Haha jag var bara tvungen <3!!!! Puss och Kram (Knowis)

Haha hade halv dag idag xd

ja jag hade halv dag idag WOW ;)!! men som jag skrev i morse så ska ni se vad jag har fått och köpt :D.
(Ni kan se samma bild i ett senare inlägg... Tror det är inlägget under :S ;D)
pinset haha det är typ en tjej på den! :D
Beyonce skiva
Tofflor!
Ja det var det jag hade fått... okej kanske inte men jag orkar inte ta mera kort men om ni har tur så kanske ni får se i kväll :). Puss och KRam (Knowis)

Hehe! ;)

Hej bloggen har ni sovit gott?
Ja jag ska snart gå till skolan men jag tänkte bara slänga in ett litet inlägg. Ja jag vet inte riktigt vad jag ska skriva?
Hehe ja det där är mina super mysiga små tofflor. Det känns som om man gå på sitt täcke och dom är jätte varma!!!! (Dom är även nya köpte dom på typ JYSK)
Jag kommer typ vissa er vad jag har köpt och fått när jag kommer hem från skolan!! Puss och Kram (Knowis)

FÖRLÅT!... Bloggen är inte borta... Om det var någon som undrade?

Det är bara så att jag inte har haft så mycket tid att blogga och sen har jag inte vetat hur man har satt på datorn?! Men nu är jag igång igen... men snart kanske ni får reda på vad jag har fått och vad jag har köpt!!!!! Spännande? ja med det var bara det jag ville skriva till ER så Puss och Kram (Knowis)

Happy?

`Hej har ingen anning om jag är glad eller inte? För alla verkar vara så glada över den här tids instälda grejen men JAG har ingen anning om jag är glad över den?!
Men i alla fall så har jag varit på tränings läger och igår var jag med kompis BÄSTA EMELIE (www.emsv.blogg.se) så då kunde jag inte blogga... Men nu kan jag blogga super kul! Men idag ska jag och min mamma sova över hos min mormor och morfar, jag älskar verkligen att sova över hos dom för dom är så himla mysiga och snälla!!!!!! ja men blir en gaammmaaaal bild bara för att jag fick en komentar nyligen (?) om att jag ska lägga ut bilder igen TYP såhär såg den ut:

Anonym
du sa förut till mig att det var tråkigt med bloggar utan bilder!!!!!!!!!! :D

Ja typ så såg den ut men en sak fattar jag bara inte VARFÖR VARA ANONYM????? Jag menar det där var ju ingen dum komentar ju liksom för ALLA dumma komentarer raderas bort så fort jag ser dom! Puss och Kram (Knowis)


RSS 2.0